Over mij

Geplande workshops l retreats

AUG

23th

JAN

22 th

Kook-Yogaretreat Beaune d'Allier

5-daagse

Shenmen

Yogaretreat Zeeland

3-daagse

De Schouw


Over mij


Mijn naam is Chiara Thys.

In 2005 studeerde ik af aan de Universiteit van Gent als Master in Lichamelijke Opvoeding. Daar behaalde ik heel wat trainersdiploma's in samenwerking met de Vlaamse trainersschool.

Ik vervolledigde mijn opleiding met Aggregaat in Secundair Onderwijs om zo degelijk pedagogisch onderbouwd te zijn. En zo ondertussen al 11 jaar actief in het secundair onderwijs.

Na de geboorte van mijn 3de zoontje (ja ik heb drie lieftallige zonen en 1 Labradoodle) startte de passie voor yoga. Ik was op zoek naar fysieke en mentale rust. Zo belandde ik bij Antwerp Yoga. Daar leerde ik verschillende stijlen kennen. Van Ashtanga, Kundalini, Vinyasa naar Yin Yoga. Ik wilde deze rust overbrengen op mijn kinderen en zo startte ik een opleiding tot kinderyogadocent bij Helen Purperhart. Helen leerde me mijn innerlijke kind opnieuw kennen. Ze leerde me zijn wie IK ben zonder wat 'anderen' van mij verwachten te zijn. En ook mijn interesse in yoga versterkte alleen maar.

Zo belandde ik bij Joachim Meire voor een 200h Teacher Training opleiding.

Een opleiding die me leerde dat yoga helemaal niet zweverig is maar net down to earth kan zijn. Op die manier een meerwaarde voor elk van ons. Via Joachim kwam ik in contact met Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil, beide assistenten van Paul Grilley. Paul is de grondlegger van YIN yoga. Via Anat en Marcel groeide mijn passie voor YIN yoga. Mijn anatomische kennis werd op scherp gezet en nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen werden meegedeeld. Heel belangrijk bij het begrijpen, uitvoeren en  lesgeven in yoga.

Tijdens beide opleidingen versterkte mijn passie voor meditatie en mindfulness. Via IAM instituut voor aandacht o.l.v. David De Wulf verdiepte ik me in mindfulness. De combinatie van al deze opleidingen maakten mij ervan bewust dat dit voor ELK mens van belang is.

Via verschillende retreats is zo ook voeding op mijn pad gekomen. Hier wil ik me de komende jaren verder op toeleggen.

Een combinatie van yoga, meditatie en voeding kunnen bijgevolg een antwoord  bieden op heel wat maatschappijziektes zoals burn-out en depressie. Mijn levensdoel is dus mijn passie overbrengen op jou.

Op bedrijven, overheid, onderwijs en iedereen die zijn eigen gezondheid in handen wil nemen.

NAMASTE

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies. U aanvaardt de privacyverklaring.

Accepteren