Yoga & mindfulness

YIN YANG YOGA

Groepslessen, privéles, bedrijfsyoga én ONLINE yoga


Tijdens deze functionele YIN YANG yoga les zoeken we een gezonde balans tussen inspanning én ontspanning. 


YIN YOGA

Yin yoga bij QIARA is gebaseerd op de principes van de grondlegger Paul Grilley. 

Een les waar totale ontspanning primeert en waar de stretch verder gaat dan de spieren.

BEDRIJFSYOGA

Bedrijven kunnen beroep doen op QIARA voor wekelijkse yoga l meditatiesessies op de werkvloer of / en voor eenmalige workshops.

Als werknemers even alles 'on hold' kunnen zetten, hun lichaam kunnen stretchen en hun mind tot rust kunnen brengen presteren ze nadien effectiever dan wanneer ze 8u/dag zich constant moeten focussen. Welzijn op de werkvloer verbetert, alsook de prestaties van elk individu. "Duurzame inzetbaarheid"

MINDFULNESS & MEDITATIE


Mindfulness of aandachtstraining combineert Oosterse meditatietechnieken met elementen uit de Westerse cognitieve psychologie.

Je traint jezelf om op elk moment bewust in het hier en het nu te leven en niet te piekeren over het verleden of de toekomst

KINDERYOGA

Onze kinderen zijn onze toekomst. Investeren in hun mentale en fysieke gezondheid levert gelukkigere volwassenen op. Te veel kinderen en tieners kampen op jonge leeftijd met angsten, depressie en psychologische klachten. Ook het kennen en herkennen van hun emoties en gevoelens is hierbij van groot belang.


QIARA biedt kinderyoga, ouder-kind en tieneryoga aan op aanvraag in de vorm van workshops.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies. U aanvaardt de privacyverklaring.

Accepteren